Walking Dinner

Heeft u weleens gehoord van een walking dinner? Uw diner neemt dan gelukkig niet de benen, maar u wel! Het draait bij een walking dinner namelijk om het feit dat er geen vaste tafelschikking is. Hier zijn allerlei verschillende variaties van mogelijk. Bijvoorbeeld een tafel waarbij men geregeld van plek wisselt, statafels of zelfs helemaal geen tafels.

Op die manier kunt u met al uw medegasten praten zonder dat dit logistiek ingewikkeld wordt. Bovendien zorgt het ontbreken van een vaste tafelschikking ervoor dat er een gezellige, ongedwongen sfeer ontstaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een walking dinner bij Wim’s Kip? Lees dan gauw verder!

 

Offerte walking dinner aanvragen

 

Walking dinner op locatie

We verzorgen vanaf 25 personen een walking dinner in onder anderen Amsterdam, Landsmeer, Purmerend, Zaandam en uiteraard de omgeving van deze plaatsen. Staat de plaats waar u graag ons walking dinner zou willen boeken hier niet tussen? Laat dit dan gerust aan ons weten zodat we de mogelijkheden verder met u door kunnen spreken.

We vertellen u graag meer waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor een walking dinner voor grote groepen.

Walking dinner gerechten

Het is bij een walking dinner gebruikelijk om zogeheten fingerfood te serveren. Dit zijn kleine porties die met een vorkje, lepeltje of zelfs met de hand gegeten kunnen worden. Vandaar ook de naam fingerfood.

Bij Wim’s Kip zorgen we ervoor dat deze gerechtjes worden geserveerd in trendy glaasjes of op kleine bordjes, waardoor het wandelgedeelte van uw diner gemakkelijk verloopt. Zonder de grote borden en het bestek wordt het namelijk een stuk makkelijker om van plek te wisselen en weer even met anderen te spreken!

Geschikte gelegenheden voor een walking dinner

Bij een walking dinner staat het sociale aspect vaak op de eerste plaats. Hoewel het geschikt is voor iedere gelegenheid zijn er een aantal gelegenheden waarbij een walking dinner uitermate goed past. Deze staan hieronder voor u beschreven. 

 • Reünie: Wanneer uw gasten elkaar al een lange tijd niet hebben gezien willen zij graag met iedereen bijkletsen. Een walking dinner maakt dit erg gemakkelijk.  Wanneer uw gasten elkaar al een lange tijd niet hebben gezien willen zij graag met iedereen bijkletsen. Een walking dinner maakt dit erg gemakkelijk.
   
 • Bedrijfsfeest: Voor uw bedrijfsfeest is het belangrijk om een inclusief diner te organiseren waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Met een walking dinner moet dat ongetwijfeld lukken! 
   
 • Congres: Een hapje eten en tegelijkertijd de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen of nieuwe connecties te maken, een perfecte match dus.  Een hapje eten en tegelijkertijd de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen of nieuwe connecties te maken, een perfecte match dus.

 

Bel ons gerust!

 

Onze invulling

Wanneer u kiest voor onze walking dinner service krijgt u een uitgebreid aanbod van verschillende soorten smaken. Het diner bestaat uit 5 tot 8 gangen, wordt op locatie bereidt en zorgvuldig uitgeserveerd door onze medewerkers. 

De keuze met betrekking tot de gerechtjes is enorm en is daardoor vooral afhankelijk van het seizoen en uw budget, verder zijn de mogelijkheden eindeloos! Dit betekent ook dat we eventueel kunnen voldoen aan een specifieke gedachte of een bepaald thema dat u wellicht voor ogen heeft. Of dat nu om kleur, een feestdag of een andere bijzondere gebeurtenis gaat, we serveren graag hetgeen dat u het liefste eet.

Bovendien houden we uiteraard rekening met eventuele allergieën of dieetvoorkeuren. We vinden het namelijk belangrijk dat eenieder van uw gasten optimaal kan genieten van het diner. Daarom zorgen we er altijd voor dat er voor iedereen smakelijke gerechtjes tussen zitten!

Walking dinner voor groepen reserveren

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een walking dinner? Zou u ook graag willen dineren in een gezellige, ongedwongen sfeer? Een walking dinner van Wim’s Kip is een onvergetelijke ervaring. Zeker wanneer uw gasten nog nooit hebben deelgenomen aan een walking dinner zullen zij van deze beleving nog lang na kunnen genieten.

Neem gerust contact met ons op of via info@wimskip.nl, dan helpen we u met plezier verder bij al uw vragen en verzoeken!  

 

 • * velden zijn verplicht.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
BBQ delivery/take away

BBQ delivery/take away

Geplaatst op: 2020-04-13

Ook mogelijk op locatie als Drive Thru op locatie!

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe aanwinst

Nieuwe aanwinst

Geplaatst op: 2019-08-20

Hier is hij de Morris pick up foodtruck. Deze Morris eyecatcher kan worden ingezet bij diverse cateringen en evenementen. Ombouwen tot een mobiele bar, met een barbecue, of pizza oven. Informeer bij ons voo...

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Dank jullie wel voor de heerlijke catering van afgelopen weekend!!

  Qmusic
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
Ikea Amsterdam Qmusic Uniglobe travel Gebr. van 't Hek BV

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.