Warm en koud buffet Amsterdam

Kom naar Wim's Kip voor een lekker buffet

Voor zowel een warm als een koud buffet gaat men in Amsterdam naar Wim's Kip. Wim's Kip is al jaren een specialist als het gaat om het bereiden en verzorgen van een warm en een koud buffet in Amsterdam. Organiseert u een receptie, personeelsfeest of een jubileum in Amsterdam en u wilt deze voorzien van een warm en een koud buffet? Neem dan contact met ons op.

Ons buffet laat niets te wensen over

Bij Wim's Kip worden geen concessies gedaan aan versheid en kwaliteit. Een warm en koud buffet van Wim's Kip in Amsterdam bevat louter verse en kwalitatief hoogstaande ingrediënten Voor het vlees gaan wij naar een ambachtelijke slager, voor de vis naar de visboer in Volendam en voor de groenten gaan wij naar de centrale markt. Ook voor uw vegetarische gasten uit Amsterdam kunnen wij een heerlijk warm en koud buffet bereiden.

Regelmatig nieuwe recepten

Wim's Kip probeert regelmatig nieuwe recepten uit. Hierdoor is het aanbod in Amsterdam van zowel een warm als een koud buffet altijd gevarieerd. Onze menukaart in Amsterdam bestaat uit verschillende warme en koude buffetten die stuk voor stuk meer dan de moeite waard zijn. Stel ons op de proef en bestel een warm en/of koud buffet bij Wim's Kip.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Winter Barbecue

Winter Barbecue

Geplaatst op: 2018-01-04

Nieuw in het assortiment! De winter barbecue, lekker rond het houtvuur staan en heerlijk genieten van een stamppot met vlees van de Big Green Egg, en natuurlijk een glaasje gluhwein..... Kijk voor meer ...

Lees meer Meer nieuws
Kerst

Kerst

Geplaatst op: 2017-11-04

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om de Kerstlunch of het Kerstbuffet op uw bedrijf door ons te laten verzorgen.

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR