Partycatering Amsterdam

Een goede party dankzij Wim's Kip

Dankzij de partycatering Amsterdam service van Wim's Kip heeft u altijd een uitstekende party. Voor alle feestneuzen uit Amsterdam en omgeving is de partycatering van Wim's Kip reeds lang een begrip. Wim's Kip neemt u al het werk uit handen zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van een swingend feest.

Een feest voor zowel de zakelijke als de particuliere catering

Wim's Kip partycatering in Amsterdam zorgt voor een feestelijke receptie, bruiloft of personeelsbijeenkomst. U kunt de partycatering van Wim's Kip ook benaderen voor uw lunchpartij of diner met vrienden, collega's of familie. Geen feest in Amsterdam en omgeving is te groot of klein voor de partycatering van Wim's Kip. Indien u uw eten bestelt via de partycatering van Wim's Kip in Amsterdam, weet u zeker dat u kunt genieten van een verse,creatieve en kwalitatief hoogstaande maaltijd tijdens uw feest.

Verse vis uit Volendam

Onze vis komt rechtstreeks van vishandelaren uit Volendam en onze groenten komen direct van de centrale markt. De vleesproducten die u verkrijgt via de partycatering Amsterdam van Wim's Kip worden bij een ambachtelijke slager en poelier ingekocht. Wij braden het vlees en gevogelte in eigen oven, fileren en trancheren zelf de vis en proberen regelmatig nieuwe recepten uit. Ook uw vegetarische gasten komen zeker aan hun trekken. Bel of mail daarom met de partycatering van Wim's Kip in Amsterdam.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Er zijn weer Hollandse asperges!

Er zijn weer Hollandse asperges!

Geplaatst op: 2016-05-03

Bijvoorbeeld voor bij een lunch heerlijke aspergesoep, verwerkt in een walking dinner en bij alle Hollandse buffetten, Hollandse asperges met ei en Hollandaise saus.

Lees meer Meer nieuws
Voorjaar

Voorjaar

Geplaatst op: 2017-03-01

Voorjaar is in aantocht en daarom passen wij de lunches, salades, buffetten, soepen e.d weer aan om zo lekker met de seizoensproducten te kunnen werken. zoals bijvoorbeeld de bovenstaande salade met avocado, gegri...

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR