Lunch bestellen Amsterdam

Bestel een heerlijke lunch bij Wim's Kip in Amsterdam

U heeft zin in een heerlijke lunch maar geen tijd of zin om deze zelf te bereiden. Geen probleem, want u bestelt gewoon een lekkere lunch bij Wim's Kip in Amsterdam. Ook als u in Amsterdam een lunch wilt bestellen voor een receptie, vergadering, personeelsfeest, de opening van uw bedrijf of een jubileum in Amsterdam en omgeving dan kunt u eenvoudig bij ons terecht. Sinds jaar en dag staan wij klaar voor zowel de zakelijke als de particuliere catering. Voor het bestellen van een lunch in Amsterdam en contreien hoeft u niet verder te zoeken. Bel Wim's Kip.

Geen concessies aan versheid, kwaliteit en gezondheid

Wim's Kip doet geen concessies aan versheid, kwaliteit en gezondheid. Dit houdt in dat wij onze producten vers inkopen bij een poelier en een ambachtelijke slager. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt en onze vis betrekken wij van vishandelaren uit Volendam. Bij het organiseren van een lunch in Amsterdam en omstreken is Wim’s Kip voor u een goede keuze. Voor het bestellen van een lunch in Amsterdam gaat u naar uw oude en vertrouwde adres: Wim's Kip.

Bel voor onze mogelijkheden

Het vlees en gevogelte wordt door ons in een eigen oven gebraden. Wij fileren en trancheren zelf de vis en wij proberen regelmatig nieuwe recepten uit. Heeft u interesse in de mogelijkheden voor het bestellen van een lunch in en rondom Amsterdam, neem dan contact met ons op. Voor het bestellen van een lunch in Amsterdam kunt u rekenen op Wim's Kip.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Er zijn weer Hollandse asperges!

Er zijn weer Hollandse asperges!

Geplaatst op: 2016-05-03

Bijvoorbeeld voor bij een lunch heerlijke aspergesoep, verwerkt in een walking dinner en bij alle Hollandse buffetten, Hollandse asperges met ei en Hollandaise saus.

Lees meer Meer nieuws
Voorjaar

Voorjaar

Geplaatst op: 2017-03-01

Voorjaar is in aantocht en daarom passen wij de lunches, salades, buffetten, soepen e.d weer aan om zo lekker met de seizoensproducten te kunnen werken. zoals bijvoorbeeld de bovenstaande salade met avocado, gegri...

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR