Catering Purmerend

U kunt rekenen op een voedzaam gerecht

Indien u uw maaltijd bestelt via de catering van Wim's Kip in Purmerend dan kunt u altijd rekenen op een gezond en voedzaam gerecht. De catering in Purmerend van Wim's Kip staat bekend om zijn snelle service zonder dat er concessies worden gedaan aan versheid, voedzaamheid en gezondheid.

Altijd een goede keuze

Voor zowel de zakelijke als de particuliere catering is Wim's Kip in Purmerend een begrip. Wim's Kip catering in Purmerend maakt van uw receptie, uw vergadering, uw personeelsfeest of uw feestelijke opening altijd een feest. Of het grote of kleine gezelschappen zijn, de catering van Wim's Kip in Purmerend is altijd een goede keuze.

Kwalitatief hoogstaande maaltijden

Bestel uw gerechten bij Wim's Kip catering te Purmerend. U weet dan altijd zeker dat u kunt genieten van een kwalitatief hoogstaande maaltijd. Wij kopen de ingrediënten voor onze maaltijden bij een ambachtelijke slager en poelier in. Onze vis betrekken wij bij vishandelaren uit Volendam en onze groenten komen direct van de centrale markt.

Bel of mail ons

Wim's Kip fileert en trancheert zelf de vis. Het gevogelte vlees braden wij zelf in onze eigen oven. Gerechten kunnen ook aan vegetarische gasten worden aangepast. Voor kwaliteit in Purmerend moet u bij de catering van Wim's Kip zijn. Bel of mail ons.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Winter Barbecue

Winter Barbecue

Geplaatst op: 2018-01-04

Nieuw in het assortiment! De winter barbecue, lekker rond het houtvuur staan en heerlijk genieten van een stamppot met vlees van de Big Green Egg, en natuurlijk een glaasje gluhwein..... Kijk voor meer ...

Lees meer Meer nieuws
Kerst

Kerst

Geplaatst op: 2017-11-04

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om de Kerstlunch of het Kerstbuffet op uw bedrijf door ons te laten verzorgen.

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR