Catering online Amsterdam

Smakelijk eten

Dankzij de catering online Amsterdam service van Wim's Kip bent u altijd verzekerd van een smakelijke maaltijd. De catering online Amsterdam dienst van Wim's Kip betekent voor u gemak, snelheid en lekker eten!

Al jarenlang een vertrouwde naam
Wim's Kip party- en catering online is in Amsterdam en omstreken al jarenlang een bekende en vertrouwde naam voor zowel de zakelijke als de particuliere catering. Voor het verzorgen van uw receptie, een lekkere maaltijd tijdens een vergadering, een personeelsfeest of een feestelijke opening kunt u altijd bij de catering online Amsterdam service van ons terecht. U kunt de catering online Amsterdam service van Wim's Kip ook benaderen voor uw lunch of diner met vrienden, een verjaardagsfeest of een bruiloft. Dit geldt voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Producten altijd vers

Indien u uw eten bestelt via catering online Amsterdam, weet u zeker dat u kunt genieten van een verse, creatieve en kwalitatief hoogstaande maaltijd. Die producten die u verkrijgt via de catering online Amsterdam service van Wim's Kip worden bij een ambachtelijke slager en poelier ingekocht. Onze vis komt van vishandelaren uit Volendam en onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt. Wij braden het vlees en gevogelte in eigen oven, fileren en trancheren zelf de vis en proberen regelmatig nieuwe recepten en gerechten uit. Wij kunnen het buffet ook aan vegetarische gasten aanpassen.

Stuur ons een email of neem telefonisch contact met ons op

Heeft u interesse in de mogelijkheden van onze online catering in de omgeving van Amsterdam, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak. Meer weten over ons cateringbedrijf bel 020 48 219 94/06 502 28 078

 • * velden zijn verplicht.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Walking BBQ Dinner

Walking BBQ Dinner

Geplaatst op: 2020-07-07

Heerlijk genieten in bijvoorbeeld uw eigen tuin of op locatie.

Lees meer Meer nieuws
BBQ delivery/take away

BBQ delivery/take away

Geplaatst op: 2020-04-13

Ook mogelijk op locatie als Drive Thru op locatie!

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Dank jullie wel voor de heerlijke catering van afgelopen weekend!!

  Qmusic
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
Ikea Amsterdam Qmusic Uniglobe travel Gebr. van 't Hek BV

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.