Catering Landsmeer

U krijgt een gezonde maaltijd via Wim's Kip catering te Landsmeer

Indien u prijs stelt op een gezond en voedzaam gerecht dan bestelt u via de catering van Wim's Kip in Landsmeer. De catering in Landsmeer van Wim's Kip is een bekend adres als het gaat om een punctuele service en verse, voedzame en gezonde maaltijden.

Uw receptie altijd een feest

Wim's Kip catering in Landsmeer staat voor u klaar. Wij worden gewaardeerd door zowel de zakelijke als de particuliere catering. Wim's Kip catering in Landsmeer maakt van uw receptie, uw vergadering, uw personeelsfeest of uw feestelijke opening altijd een feest. Het is van geen belang of het gaat om grote of kleine gezelschappen. U maakt altijd de juiste keuze indien u uw eten bestelt via de catering van Wim's Kip in Landsmeer.

Geniet van een heerlijke verse maaltijd

Schakel de catering in van Wim's Kip catering te Landsmeer. U weet dan altijd zeker dat u kunt genieten van een heerlijke verse maaltijd die zeker aan uw verwachtingen zal voldoen. De ingrediënten voor onze vleesproducten worden bij een ambachtelijke slager en poelier ingekocht. De vis is altijd vers en komt rechtstreeks van de vishandelaren uit Volendam. Ook onze groenten komen direct van de centrale markt en voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om versheid.

Wim's Kip is het juiste adres

Het gevogelte en vlees braden wij zelf in onze eigen oven. Wim's Kip fileert en trancheert zelf de vis. Gerechten kunnen ook aan vegetarische gasten worden aangepast. Wanneer u geen concessies wenst te doen aan kwaliteit dan bent u bij de catering van Wim's Kip in Landsmeer aan het juiste adres.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Er zijn weer Hollandse asperges!

Er zijn weer Hollandse asperges!

Geplaatst op: 2016-05-03

Bijvoorbeeld voor bij een lunch heerlijke aspergesoep, verwerkt in een walking dinner en bij alle Hollandse buffetten, Hollandse asperges met ei en Hollandaise saus.

Lees meer Meer nieuws
Voorjaar

Voorjaar

Geplaatst op: 2017-03-01

Voorjaar is in aantocht en daarom passen wij de lunches, salades, buffetten, soepen e.d weer aan om zo lekker met de seizoensproducten te kunnen werken. zoals bijvoorbeeld de bovenstaande salade met avocado, gegri...

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR