Catering Zaandam

Een snel en lekker gerecht

Dankzij de catering van Wim's Kip in Zaandam bent u altijd verzekerd van een smakelijke maaltijd. De catering in Zaandam van Wim's Kip staat garant voor een gemakkelijk, snel en lekker gerecht.

Wim's Kip is een begrip

Wim's Kip party- en catering is in Zaandam en omstreken al jarenlang een begrip voor zowel de zakelijke als de particuliere catering. Wim's Kip catering in Zaandam zorgt bij uw receptie, uw vergadering, uw personeelsfeest of uw feestelijke opening voor lekker en gezond eten. Het maakt niet uit of het grote of kleine gezelschappen zijn. De catering van Wim's Kip in Zaandam heeft altijd een passende keuze.

Kwalitatief hoogstaande maaltijden

Indien u uw eten bestelt via Wim's Kip catering Zaandam, dan weet u zeker dat u kunt genieten van een verse, creatieve en kwalitatief hoogstaande maaltijd. Die producten die u verkrijgt via de catering Zaandam service van Wim's Kip worden bij een ambachtelijke slager en poelier ingekocht. Onze vis komt van vishandelaren uit Volendam en onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt. Wij braden het vlees en gevogelte in eigen oven, fileren en trancheren zelf de vis en proberen regelmatig nieuwe recepten en gerechten uit. Wij kunnen het buffet ook aan vegetarische gasten aanpassen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in de mogelijkheden van onze catering in de omgeving van Zaandam, dan kunt u onderstaand contact formulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak. U kunt vertrouwen hebben in de catering van Wim's Kip in Zaandam.

 • * velden zijn verplicht.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Barbecue Blog

Barbecue Blog

Geplaatst op: 2018-05-03

Leuk stuk over de BBQ waar wij dan ook toevallig nog in voorkomen.

Lees meer Meer nieuws
BBQ Helden

BBQ Helden

Geplaatst op: 2018-04-10

Leuk stuk op de site van BBQ-helden over de samenwerking met Ronald Reinders van Hospitalitymanagement.nu  

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.