Buffet bestellen Amsterdam

Snel een buffet bestellen in Amsteram

Wilt u een lekker buffet bestellen voor een receptie, vergadering, personeelsfeest, de opening van uw bedrijf of een jubileum in Amsterdam en omgeving? Dan belt of mailt u met Wim's Kip. Sinds jaren kunt u bij ons terecht voor zowel de zakelijke als de particuliere catering. Voor het bestellen van een buffet in Amsterdam en contreien bent u bij Wim's Kip aan het juiste adres.

 

Italiaans buffet

Ook voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken hebben we goed nieuws. We hebben twee verschillende soorten buffetvormen vanaf 20 personen. Bent u benieuwd wat we u kunnen aanbieden? Bekijk dan ons Italiaans buffet assortiment.

 

Assortiment Italiaanse buffetten

 

Arabisch buffet

Ook de Arabische keuken wint aan populariteit in Amsterdam. Mede hierom kunnen we simpelweg niet om deze heerlijke buffetten heen! Wilt u een overheelijk Arabisch buffet bestellen bij Wim's Kip? Neem dan een kijkje in ons assortiment en smikkelen maar!

 

Assortiment Arabische buffetten

 

Indonesisch buffet

De Indonesische keuken is al een hele tijd niet meer weg te denken in Nederland en ook niet in Amsterdam. Daarom hebben we maarliefst 3 verschillende soorten Indonesische buffetten waaruit u kunt kiezen. Benieuwd welke? Neem dan snel een kijkje!

 

Assortiment Indonesische buffetten

 

Vers & Gezond

Het organiseren van een buffet in Amsterdam en omstreken laat u aan Wim's Kip over. Wij doen geen concessies aan versheid, kwaliteit en gezondheid. Dit betekent dat wij onze producten vers inkopen bij een poelier en een ambachtelijke slager. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt en onze vis betrekken wij van vishandelaren uit Volendam. Wij kunnen het buffet ook aan vegetarische gasten aanpassen. Voor het bestellen van een buffet in Amsterdam gaat u naar uw vertrouwde adres: Wim's Kip.

 

Vis, Vlees en Gevogelte

Het vlees en gevogelte wordt door ons in een eigen oven gebraden. Wij fileren en trancheren zelf de vis en wij proberen regelmatig nieuwe recepten uit. Heeft u interesse in de mogelijkheden voor het bestellen van een buffet in en rondom Amsterdam, neem dan contact met ons op. Voor het bestellen van een buffet in Amsterdam rekent u op Wim's Kip.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Walking BBQ Dinner

Walking BBQ Dinner

Geplaatst op: 2020-07-07

Heerlijk genieten in bijvoorbeeld uw eigen tuin of op locatie.

Lees meer Meer nieuws
BBQ delivery/take away

BBQ delivery/take away

Geplaatst op: 2020-04-13

Ook mogelijk op locatie als Drive Thru op locatie!

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Dank jullie wel voor de heerlijke catering van afgelopen weekend!!

  Qmusic
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
Ikea Amsterdam Qmusic Uniglobe travel Gebr. van 't Hek BV

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.