Buffet Amsterdam

U heeft zin in een lekker buffet

Heeft u zin in een lekker buffet in Amsterdam en omgeving? Dan komt u naar Wim's Kip. Sinds jaren kunt u bij ons terecht voor zowel de zakelijke als de particuliere catering. Of het nu gaat over een receptie, een buffet tijdens een vergadering, personeelsfeest, de opening van uw bedrijf of een jubileum. Voor een buffet in Amsterdam en contreien bent u bij Wim's Kip aan het juiste adres.

Een buffet naar uw wens

Het organiseren van een buffet in Amsterdam en omstreken laat u aan Wim's Kip over. Wij doen geen concessies aan versheid, kwaliteit en creativiteit. Dit betekent dat wij onze producten vers inkopen bij een poelier en een ambachtelijke slager. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt en onze vis betrekken wij van vishandelaren uit Volendam. Wij kunnen het buffet ook aan vegetarische gasten aanpassen. Uw buffet in Amsterdam is altijd naar uw wens.

Vlees en gevogelte uit eigen oven

Het vlees en gevogelte wordt door ons in een eigen oven gebraden. Wij fileren en trancheren zelf de vis en wij proberen regelmatig nieuwe recepten uit. Heeft u interesse in de mogelijkheden voor een buffet in en rondom Amsterdam neem dan contact met ons op. Voor de organisatie van een buffet in Amsterdam kunt u rekenen op Wim's Kip.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Er zijn weer Hollandse asperges!

Er zijn weer Hollandse asperges!

Geplaatst op: 2016-05-03

Bijvoorbeeld voor bij een lunch heerlijke aspergesoep, verwerkt in een walking dinner en bij alle Hollandse buffetten, Hollandse asperges met ei en Hollandaise saus.

Lees meer Meer nieuws
Voorjaar

Voorjaar

Geplaatst op: 2017-03-01

Voorjaar is in aantocht en daarom passen wij de lunches, salades, buffetten, soepen e.d weer aan om zo lekker met de seizoensproducten te kunnen werken. zoals bijvoorbeeld de bovenstaande salade met avocado, gegri...

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR