Borrelhapjes Amsterdam

Borrelhapjes Amsterdam

Voor lekkere borrelhapjes en finger food moet u bij Wim's Kip zijn
In Amsterdam en omstreken is Wim's Kip al jaren een begrip. Wij verzorgen borrelhapjes in en rondom Amsterdam voor zowel voor de zakelijke als de particuliere catering. Indien u een receptie wilt voorzien van lekkere borrelhapjes en of finger food in Amsterdam, dan is Wim's Kip uw partner. Dit geldt ook voor hapjes tijdens een vergadering, personeelsfeestjes, jubilea of de opening van uw bedrijf. Ook voor lekkere borrelhapjes tijdens een verjaardagsfeest of bruiloft in Amsterdam en omstreken bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om grote of kleine gezelschappen maakt geen verschil.

Voedzame en gezonde ingrediënten

Bij Wim's Kip vinden wij voedzame en gezonde ingrediënten van groot belang. Daarom betrekken wij uitsluitend producten bij een ambachtelijke slager en kopen wij onze vis bij gerenommeerde vishandelaren uit Volendam. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt. Kortom: lekkere hapjes in Amsterdam kunnen ook voedzaam zijn.

Regelmatig nieuwe hapjes

Het vlees en gevogelte braden wij in onze eigen oven. Daarnaast fileren en trancheren wij zelf de vis. Zo hebben wij een optimale controle over de kwaliteit van onze hapjes voor onze gasten uit Amsterdam. Het is voor ons overigens geen probleem om onze hapjes vegetarisch te bereiden. Bent u op zoek naar een gezond hapje in Amsterdam en omgeving, zoek dan niet verder. Bel of mail met Wim's Kip.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Winter Barbecue

Winter Barbecue

Geplaatst op: 2018-01-04

Nieuw in het assortiment! De winter barbecue, lekker rond het houtvuur staan en heerlijk genieten van een stamppot met vlees van de Big Green Egg, en natuurlijk een glaasje gluhwein..... Kijk voor meer ...

Lees meer Meer nieuws
Kerst

Kerst

Geplaatst op: 2017-11-04

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om de Kerstlunch of het Kerstbuffet op uw bedrijf door ons te laten verzorgen.

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR