Borrelhapjes Amsterdam

Voor lekkere borrelhapjes en finger food moet u bij Wim's Kip zijn. Wij verzorgen borrelhapjes in en rondom Amsterdam voor zowel voor de zakelijke als de particuliere catering. Indien u een receptie wilt voorzien van lekkere borrelhapjes en of finger food in Amsterdam, dan is Wim's Kip uw partner. Dit geldt ook voor hapjes tijdens een vergadering, personeelsfeestjes, jubilea of de opening van uw bedrijf. Ook voor lekkere borrelhapjes tijdens een verjaardagsfeest of bruiloft in Amsterdam en omstreken bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om grote of kleine gezelschappen maakt geen verschil.

 

Borrelhapjes assortiment

 

Voedzame en gezonde ingrediënten

Bij Wim's Kip vinden wij voedzame en gezonde ingrediënten van groot belang. Daarom betrekken wij uitsluitend producten bij een ambachtelijke slager en kopen wij onze vis bij gerenommeerde vishandelaren uit Volendam. Onze groenten komen rechtstreeks van de centrale markt. Kortom: lekkere hapjes in Amsterdam kunnen ook voedzaam zijn.

Regelmatig nieuwe borrelhapjes

Het vlees en gevogelte braden wij in onze eigen oven. Daarnaast fileren en trancheren wij zelf de vis. Zo hebben wij een optimale controle over de kwaliteit van onze hapjes voor onze gasten uit Amsterdam. Het is voor ons overigens geen probleem om onze hapjes vegetarisch te bereiden. Bent u op zoek naar een gezond hapje in Amsterdam en omgeving, zoek dan niet verder. Bel of mail met Wim's Kip.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Walking BBQ Dinner

Walking BBQ Dinner

Geplaatst op: 2020-07-07

Heerlijk genieten in bijvoorbeeld uw eigen tuin of op locatie.

Lees meer Meer nieuws
BBQ delivery/take away

BBQ delivery/take away

Geplaatst op: 2020-04-13

Ook mogelijk op locatie als Drive Thru op locatie!

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Dank jullie wel voor de heerlijke catering van afgelopen weekend!!

  Qmusic
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
Ikea Amsterdam Qmusic Uniglobe travel Gebr. van 't Hek BV

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.