Wij verzorgen uw BBQ Amsterdam

Heeft u iets te vieren, een etentje met uw bedrijf of is er een andere reden om te barbecueën? Voor particuliere en zakelijke gelegenheden in en rondom Amsterdam kunt u hiervoor altijd bij ons terecht. Onze producten zijn te allen tijde van goede kwaliteit, zodat u ultiem kunt genieten van het lekkerste eten. Wij van Wim’s Kip verzorgen de catering voor u en zorgen voor een heerlijke BBQ Amsterdam! Bestel snel een barbecue en geniet van heerlijk eten.

Klik hier voor meer info over uw barbecue.

Barbecueën op maat

De viering van een speciale gelegenheid is altijd mooi. Betreft het een particuliere of zakelijke gelegenheid in Amsterdam of omstreken? Catering is altijd van belang voor een plezierige belevenis tijdens een evenement. Wim’s Kip neemt graag uw zorgen uit handen en regelt voor u een overheerlijke barbecue, waarbij enkel en alleen het beste vlees en de lekkerste sauzen worden geserveerd. Wij verzorgen catering op maat voor u. Samen kijken we naar uw verwachtingen en de mogelijkheden, zodat uw barbecue altijd naar wens is.

Klik hier voor meer info over uw barbecue.

Verse producten voor uw barbecue

Viert u een jubileum, bestaat uw bedrijf een aantal jaar of organiseert u een diner voor uw klanten? Barbecueën valt altijd in de smaak. De catering van uw barbecue is bij ons in goede handen. U bent bij ons verzekerd van het lekkerste eten door alleen de beste producten. Wij waarborgen kwaliteit en kopen vlees en gevogelte zodoende altijd vers in bij een poelier en een ambachtelijke slager. Voor verse groenten gaan we naar de centrale markt en zoeken we met zorg de beste groenten voor u uit. Daarnaast is onze vis afkomstig van vishandelaren uit Volendam. Organiseert u een BBQ Amsterdam voor uw collega’s, vrienden of familie? Wim’s Kip verzorgt een delicieuze barbecue voor u!

Klik hier voor meer info over uw barbecue.

Welk barbecuemenu prefereert u?

Om altijd een barbecue naar wens te cateren, bieden wij u verschillende menu’s. Wij realiseren uw BBQ Amsterdam zoals u het wilt. De prijzen per persoon verschillen per menu en zijn inclusief gasbarbecue. Uit onze appetijtelijke menu’s kunt u bijvoorbeeld ons populaire barbecuemenu kiezen. Dit menu bestaat onder andere uit gemarineerde filet van kippendijen, een runderhamburger, huisgemaakte huzarensalade, vers gemaakte knoflooksaus en versgebakken stokbrood met kruidenboter.

Onze andere menu’s zijn barbecue special, barbecue de luxe en Big Green Egg barbecue. Daarnaast verzorgen we een vegetarische barbecue met heerlijke gerechten als gevulde paprika met kastanjechampignons en delicieuze spiesjes met courgette en vegetarische balletjes. Welk barbecuemenu kiest u voor uw speciale gelegenheid?

Klik hier voor meer info over uw barbecue.

Uw BBQ Amsterdam met of zonder kok

Opent u een nieuwe locatie van uw bedrijf of viert u uw huwelijksjubileum met een barbecue? Wij verzorgen de catering tot in de puntjes zoals u dat wilt. Wim’s Kip zorgt voor heerlijk eten en biedt u daarnaast ook een begeleidende kok achter de barbecue, zodat u alle aandacht op de gasten kunt richten. Op aanvraag informeren wij u over de prijs. Kiest u ervoor om zelf de barbecue te bedienen? De bezorgkosten van onze heerlijke producten zijn verschillend wat betreft de grootte van uw bestelling en de locatie van de gelegenheid.

Klik hier voor meer info over uw barbecue.

Wim’s Kip ontfermt zich graag over uw BBQ Amsterdam

Wilt u een heerlijke barbecue bestellen in Amsterdam en omstreken? Wim’s Kip staat te allen tijde voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw speciale gelegenheid geheel op rolletjes loopt door een delicieuze barbecue en optionele kok. Kies een heerlijk barbecuemenu uit en geniet van de beste verse producten. Bel of mail met Wim’s Kip en bestel direct een heerlijke barbecue!

Klik hier voor meer info over uw barbecue.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Barbecue Blog

Barbecue Blog

Geplaatst op: 2018-05-03

Leuk stuk over de BBQ waar wij dan ook toevallig nog in voorkomen.

Lees meer Meer nieuws
BBQ Helden

BBQ Helden

Geplaatst op: 2018-04-10

Leuk stuk op de site van BBQ-helden over de samenwerking met Ronald Reinders van Hospitalitymanagement.nu  

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Vanavond van een heerlijk buffet genoten, iedereen was er vol lof over.

  Familie Koppers
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
 • Bedankt voor de uitstekende bijdrage aan het Diner Pensant.

  Scholengemeenschap SGR

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.