Hollandsbuffet Zaandam

Zalige gehaktballetjes, Hollands rundvlees, lekkere salades, warme groenten van het seizoen en smeuïge Hollandse kazen. Voor wie het water al in de mond loopt is het Hollandse buffet een goede keus om van een feest of (zakelijke) bijeenkomst een culinaire belevenis te maken.

Een Hollands buffet Zaandam van Wim's Kip Party- en Cateringservice is niet alleen voor gasten een belevenis. We leggen ook onze opdrachtgevers in de spreekwoordelijke watten door hen te ontzorgen met een goede service. Waar het de gerechten aangaat kiezen we ook bij 'Hollands' voor lekker verse producten van de dag, en wordt alles in onze keuken in Amsterdam Noord home made gemaakt.

Hollands buffet Zaandam tot 20 of vanaf 20 personen

Wim's Kip Party- en Cateringservice kookt lekker vers voor alle monden. Ons Hollands buffet Zaandam heeft niet alleen voor elk wat wils, maar is er ook voor iedereen. Van kleinere groepten tot 20 personen of voor grote gezelschappen vanaf 20 personen. Kijkt u voor een impressie op 'Hollandsbuffet Zaandam'

Al onze buffetten worden geserveerd met vers gebakken stokbrood en kruidenboter. Om zo vers mogelijk te kunnen werken passen wij onze buffetten aan op het seizoenaanbod en kunnen er zich wijzigingen in de samenstelling van uw buffet voordoen.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling en de locatie van de catering. Natuurlijk kunt uw buffet laten begeleiden door één of meerder koks. Meer informatie hierover geven we graag op aanvraag.

Naast het Hollandse buffet Zaandam biedt Wim's Kip Party- en Cateringservice ook:


Meer informatie over ons Hollands Buffet Amsterdam?

Eten is het leuks wanneer je het samen doet. Zo is het ook met catering. Daarom luisteren we eerst goed naar uw wensen voor we u adviseren.

Voor alle mogelijkheden en meer informatie kunt u ons een e-mail sturen naar of onderstaand formulier invullen. Direct bellen kan natuurlijk ook 06 502 28 078.

 • * velden zijn verplicht.

 

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Walking BBQ Dinner

Walking BBQ Dinner

Geplaatst op: 2020-07-07

Heerlijk genieten in bijvoorbeeld uw eigen tuin of op locatie.

Lees meer Meer nieuws
BBQ delivery/take away

BBQ delivery/take away

Geplaatst op: 2020-04-13

Ook mogelijk op locatie als Drive Thru op locatie!

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Dank jullie wel voor de heerlijke catering van afgelopen weekend!!

  Qmusic
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
Ikea Amsterdam Qmusic Uniglobe travel Gebr. van 't Hek BV

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.