Barbecue BBQ Amsterdam

Niets zo leuk op een mooie (feest)dag dan een gezellige barbecue. En wie iets te vieren heeft, die wil onbezorgd genieten. Wim's Kip Party- en Cateringservice, barbecue Amsterdam sinds jaren, zorgt voor heerlijke barbecue gerechtjes, smakelijke sausen, verfrissende salades en goed brood.

Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld! We zijn niet voor niets de Amsterdamse barbecue cateraar die ook passie en service op de ingrediëntenlijst heeft staan.

Bijzondere barbecue Amsterdam?

Zeg maar hoe u het hebben wilt?

Barbecue Populair 

Barbecue Speciaal

Barbecue 'De Luxe'

En natuurlijk is er ook een vegetarische barbecue. Deze kan bestaan uit gevulde paprika met kastanjechampignons, portobello gevuld met geitenkaas, spiesje met courgette en vegetarische balletjes, maiskolf met roomboter. Aangevuld met salades, sauzen en stokbrood en kruidenboter.
 

Begeleiding van uw BBQ door één of meer koks: prijs op aanvraag.

Barbecue Amsterdam voor (h)eerlijke gerechten

Wim's Kip Party- en Cateringservice bestaat uit passie en professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Dit staat garant voor (h)eerlijke gerechten: vers, zoveel mogelijk uit regionaal aanbod. Aandacht voor kwaliteit en het culinaire genot van de gasten voorop.

Vanuit onze keuken in Amsterdam Noord verzorgen wij in de hele regio barbecues, diners, recepties, feestavonden en andere ontvangsten waarbij het culinaire aspect een belangrijke rol speelt.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?

Voor alle mogelijkheden en meer informatie kunt u ons een e-mail sturen naar of onderstaand formulier invullen. Direct bellen kan natuurlijk ook 06 502 28 078.

 • * velden zijn verplicht.

Contact

Wim's Kip Party en Cateringservice
Oostzanerdijk 143 H
1035 EX Amsterdam

020 48 219 94
Nieuwe aanwinst

Nieuwe aanwinst

Geplaatst op: 2019-08-20

Hier is hij de Morris pick up foodtruck. Deze Morris eyecatcher kan worden ingezet bij diverse cateringen en evenementen. Ombouwen tot een mobiele bar, met een barbecue, of pizza oven. Informeer bij ons voo...

Lees meer Meer nieuws
Gezonde Lunch

Gezonde Lunch

Geplaatst op: 2019-03-17

Een fantastisch nieuw product waarmee wij uw gezonde en lekkere lunch kunnen verzorgen!! Lees hieronder de uitleg van de makers: Het Voedingscentrum en veel voedingsexperts adviseren om minimaal 200 gram groent...

Lees meer Meer nieuws
 • Bedankt voor de goede zorgen tijdens het feest, het was zeer geslaagd !

  Ikea Amsterdam
 • Dank jullie wel voor de heerlijke catering van afgelopen weekend!!

  Qmusic
 • Het was zeker weer super goed verzorgd, alleen maar complimenten. Dus bedankt voor alle goede kookkunsten.

  Uniglobe travel
 • Bedankt voor de perfect verzorgde barbecue bij onze bouwvakborrel!

  Gebr. van 't Hek BV
Ikea Amsterdam Qmusic Uniglobe travel Gebr. van 't Hek BV

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.